Artigo em Periódico – 2020 | ||
Título | Título Periódico | Autor Principal |
ACARICIDAL ACTIVITY OF ACMELLA OLERACEA (ASTERACEAE) EXTRACT AGAINST RHIPICEPHALUS MICROPLUS: WHAT IS THE INFLUENCE OF SPILANTHOL? | (0304-4017) VETERINARY PARASITOLOGY (PRINT) | PAULA BARROSO CRUZ |
ACUTE AND SUBACUTE ORAL TOXICITY ASSESSMENT OF DRY ENCAPSULATED AND NON-ENCAPSULATED GREEN COFFEE FRUIT EXTRACTS | (1021-9498) JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS | WANESSA COSTA SILVA FARIA |
ANÁLISE MICROBIOLÓGICA DE QUEIJO CURADO RALADO COMERCIALIZADO NO MERCADO DO PORTO NO MUNICÍPIO DE CUIABÁ-MT | (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT | JACKELINE NERONE LEITE |
ANÁLISE MICROBIOLÓGICA DE QUEIJO CURADO RALADO COMERCIALIZADO NO MERCADO DO PORTO NO MUNICÍPIO DE CUIABÁ-MT. | (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT | JACKELINE NERONE LEITE |
ANTIOXIDANT EFFICACY AND IN SILICO TOXICITY PREDICTION OF FREE AND SPRAY-DRIED EXTRACTS OF GREEN ARABICA AND ROBUSTA COFFEE FRUITS AND THEIR APPLICATION IN EDIBLE OIL | (0268-005X) FOOD HYDROCOLLOIDS | WANESSA COSTA SILVA FARIA |
AQUEOUS PHASE EXTRACTION AS SAMPLE PREPARATION PROCEDURE FOR SODIUM DETERMINATION IN INFANT FOODS | (1984-6835) REVISTA VIRTUAL DE QUÍMICA | FRANCISCA GRACIELE GOMES PEDRO |
AVALIAÇÃO DA QUALIDADE HIGIÊNICO-SANITÁRIA DE CARNE BOVINA MOÍDA EXPOSTO À VENDA. | (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT | ALESSANDRA ALMEIDA DA SILVA |
AVALIAÇÃO DA QUALIDADE HIGIÊNICO-SANITáRIA DE CARNE BOVINA MOÍDA EXPOSTO à VENDA | (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT | ALESSANDRA ALMEIDA DA SILVA |
BIOACTIVE COMPOUNDS AND PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF DAIRY PRODUCTS SUPPLEMENTED WITH PLANTAIN AND TURMERIC | (1745-4549) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION | GABRIELA CRISTINA SILVA DE BRITTO |
DESIGN AND EVALUATION OF MICROENCAPSULATED SYSTEMS CONTAINING EXTRACT OF WHOLE GREEN COFFEE FRUIT RICH IN PHENOLIC ACIDS | (0268-005X) FOOD HYDROCOLLOIDS | WANESSA COSTA SILVA FARIA |
FATTY ACID PROFILE AND PHYSICOCHEMICAL CHARACTERIZATION OF BURITI OIL DURING STORAGE | (1678-4596) CIENCIA RURAL | JULIANA DE ANDRADE MESQUITA |
HEALING POTENTIAL OF CAIMAN YACARE (DAUDIN, 1802) VISCERAL FAT OIL | (2213-9095) WOUND MEDICINE | LUCAS POLIZZELI AZEVEDO |
IN VITRO BIOACCESSIBILITY OF THE CU, FE, MN AND ZN IN THE BARU ALMOND AND BOCAIÚVA PULP AND, MACRONUTRIENTS CHARACTERIZATION | (0889-1575) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS (PRINT) | TALISSA DE OLIVEIRA GONCALVES |
OPTIMIZATION OF SOLID-LIQUID EXTRACTION OF POLAR SUBSTANCES FROM PITAYA PEEL FLOUR | (1981-0997) REVISTA BRASILEIRA DE CIENCIAS AGRARIAS | MOISES OLIVEIRA LARA |
PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF NATURAL MINERAL WATER PRODUCED IN MATO GROSSO STATE, BRAZIL | (2359-6902) MULTI-SCIENCE JOURNAL | ILZA CONCEICAO TOMASELLI RIBEIRO |
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF A GREEK YOGURT SWEETENED WITH SUCRALOSE AND CONTAINING ARATICUM OR MANGABA FRUIT PULP AS ADDITIVES | (2663-1741) JOURNAL OF FOOD STABILITY | CLAUDIA REGINA SCHUH AMARAL |
PHYSICO-CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL, AND MICROSCOPIC CHARACTERISTICS OF INDUSTRIALIZED TURMERIC POWDER | (2231-7546) INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL | GABRIELA CRISTINA SILVA DE BRITTO |
PHYTOCHEMICAL PROFILE, AND ANTIPROLIFERATIVE AND PROAPOPTOTIC EFFECTS OF (MART.) RADLK. LEAF EXTRACT, AND ITS SYNERGISM WITH CISPLATIN IN HEPG2 CELLS | (1557-7600) JOURNAL OF MEDICINAL FOOD | KATIUSKA TUTTIS RODRIGUES |
QUANTITATIVE DESCRIPTIVE ANALYSIS AND ACCEPTANCE TESTING OF YOGURT WITH NO ADDED SUGAR | (1927-0895) JOURNAL OF FOOD RESEARCH | CLAUDIA REGINA SCHUH AMARAL |
PRODUÇÃO BIBLIOGRÁFICA LIVRO -2020
Título | Autor Principal |
DESENVOLVIMENTO DE BIOCOMPÓSITO A PARTIR DE RESÍDUOS DO PROCESSAMENTO DOS FRUTOS MANGA (MANGIFERA INDICA L.) E COCO VERDE (COCOS NUCIFERA L.) | PATRICIA DANIELA PINTO PIERETI |
DETERMINAÇÃO DA COMPOSIÇÃO FÍSICO-QUÍMICA E DA CONCENTRAÇÃO DE COMPOSTOS BIOATIVOS EM DIFERENTES FORMAS DE PROCESSAMENTO DE PIMENTA CUMARI VERDADEIRA | ANA PAULA DE OLIVEIRA PINHEIRO |
DIFERENTES FORMAS DE UTILIZAR FRUTOS ENCONTRADOS NO CERRADO DE MATO GROSSO | ROZILAINE APARECIDA PELEGRINE GOMES DE FARIA |
ELABORAÇÃO DE BEBIDA LÁCTEA COM POLPA DE CAJU. | HELEN CRISTINE LEIMANN |
ELABORAÇÃO DE PATÊ A BASE DE PINTADO AMAZÔNICO (PSEUDOPLATYSTOMA FASCIATUM X LEIARIUS MARMORATUS) DEFUMADO | NATALIA MARJORIE LAZARON DE MORAIS |
GELADOS DE PEQUI ACRESCIDOS DE DOCES TÍPICOS CUIABANOS PIXÉ E FURRUNDU: AVALIAÇÃO MICROBIOLÓGICA E FÍSICO-QUÍMICA | MYRIAN DAYANE SANTANA NOVAES |
IOGURTE COM SABOR DE ARATICUM (ANNONA CRASSIFLORA) AROMATIZADA COM ÓLEO ESSENCIAL DE CAPIM-LIMÃO (CYMBOPOGON CITRATUS) | NAYARA SUZANA DA SILVA FERREIRA |
O PAPEL DA SOJA E INGREDIENTES A BASE DE SOJA NO DESENVOLVIMENTO DE ALIMENTOS FUNCIONAIS AUXILIARES NO TRATAMENTO DO DIABETES TIPO II | WANESSA COSTA SILVA FARIA |
VERIFICAÇÃO DA QUALIDADE DO MEL COMERCIALIZADO EM CUIABÁ E VÁRZEA GRANDE | THAMARA LARISSA DE JESUS FURTADO |