Artigos 2020

Artigo em Periódico – 2020
Título Título Periódico Autor Principal
ACARICIDAL ACTIVITY OF ACMELLA OLERACEA (ASTERACEAE) EXTRACT AGAINST RHIPICEPHALUS MICROPLUS: WHAT IS THE INFLUENCE OF SPILANTHOL? (0304-4017) VETERINARY PARASITOLOGY (PRINT) PAULA BARROSO CRUZ
ACUTE AND SUBACUTE ORAL TOXICITY ASSESSMENT OF DRY ENCAPSULATED AND NON-ENCAPSULATED GREEN COFFEE FRUIT EXTRACTS (1021-9498) JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS WANESSA COSTA SILVA FARIA
ANÁLISE MICROBIOLÓGICA DE QUEIJO CURADO RALADO COMERCIALIZADO NO MERCADO DO PORTO NO MUNICÍPIO DE CUIABÁ-MT (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT JACKELINE NERONE LEITE
ANÁLISE MICROBIOLÓGICA DE QUEIJO CURADO RALADO COMERCIALIZADO NO MERCADO DO PORTO NO MUNICÍPIO DE CUIABÁ-MT. (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT JACKELINE NERONE LEITE
ANTIOXIDANT EFFICACY AND IN SILICO TOXICITY PREDICTION OF FREE AND SPRAY-DRIED EXTRACTS OF GREEN ARABICA AND ROBUSTA COFFEE FRUITS AND THEIR APPLICATION IN EDIBLE OIL (0268-005X) FOOD HYDROCOLLOIDS WANESSA COSTA SILVA FARIA
AQUEOUS PHASE EXTRACTION AS SAMPLE PREPARATION PROCEDURE FOR SODIUM DETERMINATION IN INFANT FOODS (1984-6835) REVISTA VIRTUAL DE QUÍMICA FRANCISCA GRACIELE GOMES PEDRO
AVALIAÇÃO DA QUALIDADE HIGIÊNICO-SANITÁRIA DE CARNE BOVINA MOÍDA EXPOSTO À VENDA. (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT ALESSANDRA ALMEIDA DA SILVA
AVALIAÇÃO DA QUALIDADE HIGIÊNICO-SANITáRIA DE CARNE BOVINA MOÍDA EXPOSTO à VENDA (2525-8761) BRAZILIAN JOURNAL OF DEVELOPMENT ALESSANDRA ALMEIDA DA SILVA
BIOACTIVE COMPOUNDS AND PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF DAIRY PRODUCTS SUPPLEMENTED WITH PLANTAIN AND TURMERIC (1745-4549) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION GABRIELA CRISTINA SILVA DE BRITTO
DESIGN AND EVALUATION OF MICROENCAPSULATED SYSTEMS CONTAINING EXTRACT OF WHOLE GREEN COFFEE FRUIT RICH IN PHENOLIC ACIDS (0268-005X) FOOD HYDROCOLLOIDS WANESSA COSTA SILVA FARIA
FATTY ACID PROFILE AND PHYSICOCHEMICAL CHARACTERIZATION OF BURITI OIL DURING STORAGE (1678-4596) CIENCIA RURAL JULIANA DE ANDRADE MESQUITA
HEALING POTENTIAL OF CAIMAN YACARE (DAUDIN, 1802) VISCERAL FAT OIL (2213-9095) WOUND MEDICINE LUCAS POLIZZELI AZEVEDO
IN VITRO BIOACCESSIBILITY OF THE CU, FE, MN AND ZN IN THE BARU ALMOND AND BOCAIÚVA PULP AND, MACRONUTRIENTS CHARACTERIZATION (0889-1575) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS (PRINT) TALISSA DE OLIVEIRA GONCALVES
OPTIMIZATION OF SOLID-LIQUID EXTRACTION OF POLAR SUBSTANCES FROM PITAYA PEEL FLOUR (1981-0997) REVISTA BRASILEIRA DE CIENCIAS AGRARIAS MOISES OLIVEIRA LARA
PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF NATURAL MINERAL WATER PRODUCED IN MATO GROSSO STATE, BRAZIL (2359-6902) MULTI-SCIENCE JOURNAL ILZA CONCEICAO TOMASELLI RIBEIRO
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF A GREEK YOGURT SWEETENED WITH SUCRALOSE AND CONTAINING ARATICUM OR MANGABA FRUIT PULP AS ADDITIVES (2663-1741) JOURNAL OF FOOD STABILITY CLAUDIA REGINA SCHUH AMARAL
PHYSICO-CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL, AND MICROSCOPIC CHARACTERISTICS OF INDUSTRIALIZED TURMERIC POWDER (2231-7546) INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL GABRIELA CRISTINA SILVA DE BRITTO
PHYTOCHEMICAL PROFILE, AND ANTIPROLIFERATIVE AND PROAPOPTOTIC EFFECTS OF (MART.) RADLK. LEAF EXTRACT, AND ITS SYNERGISM WITH CISPLATIN IN HEPG2 CELLS (1557-7600) JOURNAL OF MEDICINAL FOOD KATIUSKA TUTTIS RODRIGUES
QUANTITATIVE DESCRIPTIVE ANALYSIS AND ACCEPTANCE TESTING OF YOGURT WITH NO ADDED SUGAR (1927-0895) JOURNAL OF FOOD RESEARCH CLAUDIA REGINA SCHUH AMARAL

 

PRODUÇÃO BIBLIOGRÁFICA LIVRO -2020

Título Autor Principal
DESENVOLVIMENTO DE BIOCOMPÓSITO A PARTIR DE RESÍDUOS DO PROCESSAMENTO DOS FRUTOS MANGA (MANGIFERA INDICA L.) E COCO VERDE (COCOS NUCIFERA L.) PATRICIA DANIELA PINTO PIERETI
DETERMINAÇÃO DA COMPOSIÇÃO FÍSICO-QUÍMICA E DA CONCENTRAÇÃO DE COMPOSTOS BIOATIVOS EM DIFERENTES FORMAS DE PROCESSAMENTO DE PIMENTA CUMARI VERDADEIRA ANA PAULA DE OLIVEIRA PINHEIRO
DIFERENTES FORMAS DE UTILIZAR FRUTOS ENCONTRADOS NO CERRADO DE MATO GROSSO ROZILAINE APARECIDA PELEGRINE GOMES DE FARIA
ELABORAÇÃO DE BEBIDA LÁCTEA COM POLPA DE CAJU. HELEN CRISTINE LEIMANN
ELABORAÇÃO DE PATÊ A BASE DE PINTADO AMAZÔNICO (PSEUDOPLATYSTOMA FASCIATUM X LEIARIUS MARMORATUS) DEFUMADO NATALIA MARJORIE LAZARON DE MORAIS
GELADOS DE PEQUI ACRESCIDOS DE DOCES TÍPICOS CUIABANOS PIXÉ E FURRUNDU: AVALIAÇÃO MICROBIOLÓGICA E FÍSICO-QUÍMICA MYRIAN DAYANE SANTANA NOVAES
IOGURTE COM SABOR DE ARATICUM (ANNONA CRASSIFLORA) AROMATIZADA COM ÓLEO ESSENCIAL DE CAPIM-LIMÃO (CYMBOPOGON CITRATUS) NAYARA SUZANA DA SILVA FERREIRA
O PAPEL DA SOJA E INGREDIENTES A BASE DE SOJA NO DESENVOLVIMENTO DE ALIMENTOS FUNCIONAIS AUXILIARES NO TRATAMENTO DO DIABETES TIPO II WANESSA COSTA SILVA FARIA
VERIFICAÇÃO DA QUALIDADE DO MEL COMERCIALIZADO EM CUIABÁ E VÁRZEA GRANDE THAMARA LARISSA DE JESUS FURTADO