Artigos 2017

  • SIGARINI, KEYLA DOS SANTOS ; DE OLIVEIRA, ADRIANA PAIVA ; MARTINS, DAIANE LIMA ; BRASIL, ALEXANDRE SILVA ; DE OLIVEIRA, KAMILA CRISTINA ; VILLA, RICARDO DALLA . Determination of the Lead, Cadmium, and Chromium Concentration in Mineral Feeds and Supplements for Cattle Produced in the Mato Grosso State, Brazil. Biological Trace Element Research, v. 177, p. 209-214, 2017.
  •  SANTOS, A. M. ; CARVALHO, F. C. ; TEIXEIRA, D. A. ; AZEVEDO, D. L. ; BARROS, W.M. ; GREMIAO, M. P. D. . Computational and experimental approaches for development of methotrexate nanosuspensions by bottom-up nanoprecipitation. INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACEUTICS, v. 524, p. 330-338, 2017.
  • OLIVEIRA, T. L. ; OLIVEIRA, A. P. ; VILLA, R. D. . Solid-liquid extraction as a clean sample preparation procedure for determination of Na and K in meat products. JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, v. 62, p. 164-167, 2017.
  • BARROS, ARIANE ISIS ; DE OLIVEIRA, ADRIANA PAIVA ; GOMES NETO, José Anchieta ; VILLA, RICARDO DALLA . Liquid-liquid extraction as a sample preparation procedure for the determination of Na, K, Ca, and Mg in biodiesel. Analytical Methods, v. 9, p. 5395-5399, 2017.
  • SANTOS, A. D. ; RODRIGUES, E. C. ; HERNANDES, T. ; OLIVEIRA, A. P. . CARACTERIZAÇÃO FÍSICA E QUÍMICA DE BISCOITO SALGADO ENRIQUECIDO COM FARINHA DE RESÍDUOS DO PROCESSAMENTO DA CENOURA E ESPECIARIAS. Revista brasileira de tecnologia agroindustrial, v. 11, p. 2368-2381, 2017.
  • MORAIS, E. C. ; PATIAS, S. G. O. ; FERREIRA, N. S. S. ; PICANÇO, N. F. M. ; RODRIGUES, E. C. ; NASCIMENTO, E. ; FARIA, R. A. P. G. . Compostos bioativos e características físico-químicas de polpa de araticum in natura e pasteurizada. Brazilian Journal of Food and Technology, v. 20, p. 1, 2017.
  • SANDRI, DAYANE DE OLIVEIRA ; XISTO, ANDREA LUIZA RAMOS PEREIRA ; RODRIGUES, ERIKA CRISTINA ; MORAIS, ELAINE CARVALHO DE ; BARROS, WANDER MIGUEL DE . ANTIOXIDANT ACTIVITY AND PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF BURITI PULP (Mauritia flexuosa) COLLECTED IN THE CITY OF DIAMANTINO – MTS1. Revista Brasileira de Fruticultura, v. 39, p. 1-7, 2017.
  • NABUCO, HELLEN CLAIR GARCEZ ; RODRIGUES, VANESSA BEHRENDS ; BARROS, WANDER MIGUEL DE; RAVAGNANI, FABRICIO CÉSAR DE PAULA ; ESPINOSA, MARIANO MARTÍNEZ ; RAVAGNANI, CHRISTIANNE DE FARIA COELHO . Use of dietary supplements among Brazilian athletes. Revista de Nutricao-Brazilian Journal of Nutrition, v. 30, p. 163-173, 2017.
  • ARRUDA, A. P. ; Fraga, I.M. ; SOUSA, DEMÉTRIO A. ; ITOKAGI, Danilo M. ; PEREIRA, C. S. ; PEREIRA, N. G. . Planejamento fatorial para otimização das condições da reação de transesterificação alcalina do óleo de pequi (Caryocar brasiliense Cambess). Engevista (UFF), v. 19, p. 132-145, 2017.
  • Sousa, T.J.C. ; Fraga, I.M. ; Itokagi, D.M. ; SOUSA, DEMÉTRIO A. ; GONÇALVES, Claudia R. ; Silva, M.A. ; Souza, M.L. ; Pedraça, P. . Influência da incorporação do sebo bovino ao óleo de soja nas propriedades de ponto de entupimento à frio do biodiesel. REVISTA DE QUÍMICA INDUSTRIAL, v. 755, p. 44-49, 2017.
  • MORAIS, E. C. ; PATIAS, S. G. O. ; FERREIRA, N. S. S. ; PICANCO, N. F. M. ; RODRIGUES, E. C. ; NASCIMENTO, E. ; FARIA, R.A.P.G. . Compostos bioativos e características físico-químicas de polpa de araticum in natura e pasteurizada. Brazilian Journal of Food and Technology, v. 20, p. e2016142, 2017.
  • MARSARO, C. C. S. ; VALENTINI, C. M. A. ; FARIA, R.A.P.G. ; ABIDO, A. S. . Análise físico-química e percepção ambiental do córrego Engole Cobra no município de Cuiabá. REVISTA INTERNACIONAL DE CIÊNCIAS, v. 7, p. 100-122, 2017.
  • FARIA, R.A.P.G.VALENTINI, C. M. A. ; ALBUQUERQUE, M. C. F. ; COELHO, M. F. B. . Tratamentos pré-germinativos de sementes de Brosimum gaudichaudii Trécul.(MORACEAE). FLOVET, v. 1, p. 1, 2017.
  • PEDRALINO, FRANCIELLY DE OLIVEIRA ; FARIA, ROZILAINE APARECIDA PELEGRINE GOMES DE ; VALENTINI, CARLA MARIA ABIDO . UTILIZAÇÃO DO AGREGADO RECICLADO BICA CORRIDA NO CULTIVO DE Coriandrum sativum. Revista Gestão e Sustentabilidade Ambiental, v. 6, p. 597, 2017.
  • BETT, S. C. ; PICANCO, N. F. M. ; FARIA, R.A.P.G. ; NASCIMENTO, E. . Elaboração e Qualidade de Iogurte com Polpa de Mangaba. Higiene Alimentar, v. 31, p. 272-273, 2017.